Wellness élmények Kecskeméten

wellness03Egy kora reggeli úszás vagy egy forró pezsgőfürdőzés évszaktól függetlenül üdítően hat minden porcikánkra, egy wellness élmény testi-lelki felfrissülést biztosít a rohanó hétköznapokban.

Legyen szó egy üzleti utazásról vagy egy családi hétvégéről, merüljön el wellness centrumunk szolgáltatásaiban, és térjen haza energikusan, kipihenten.

Aranyhomok Wellness Centrum

420 négyzetméteres wellness részlegünk az alábbi szolgáltatásokkal várja az idelátogatókat: élményelemekkel felszerelt medence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, aromaterápiás gőzfürdő, fitness terem (valamint szobáinkhoz fürdőköpeny) használat. Szállóvendégeink az alapszolgáltatásokat díjmentesen vehetik igénybe.

Térítés ellenében számos wellness és beauty szolgáltatás, illetve különböző masszázs vehető igénybe szállodánkban. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: a hidromasszázs kádfürdő, a szolárium és a különböző masszázsok: pl. stresszoldó Shi zen d-tox, frissítő talpmasszázs, dekoltázs masszázs

Válogasson kényeztető szolgáltatásainkból, töltsön el néhány igazán pihentető napot szállodánkban, hogy a nálunk eltöltött idő valóban pihenését szolgálja.

Wellness részleg - Belépőjegyek

Wellness részleg igénybevétele más-más árszabással használható ki korosztályonkénti megkülönböztetés illetve eltöltött idő figyelembevételével. Gyermek, felnőtt, családi, egész és félnapos, hétvégi vagy akár hétköznapi belépők és bérletek közt is mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb ajánlatot.

Igénybe vehető alapszolgáltatások: medence, jacuzzi, gőzkabin, fényterápiás szauna, infraszauna, fitness terem használata, wellness törölköző és köntös.

Külsős Vendégek részére a belépőjegyek vásárlása az alábbi szolgáltatások igénybevételekor is szükséges: masszázsok, kezelések, pakolások, fürdőrituálék. (Kivétel az 50' masszázs).

Belépőjegyek

Árak

Wellness belépő 14 év felett 3.150 Ft
Félnapos belépő 14 év felett
Hétfő - péntek         17.00-21.00
szombat,vasárnap: 14.00 után
1.800 Ft
Gyermek belépő (3-14 év között) 1.600 Ft
Félnapos gyermek belépő
Hétfő - péntek:     17.00-21.00
Szombat-vasárnap: 14.00 után
1.100 Ft
Családi egész napos belépő
- 2 felnőtt és 1 gyermek részére
- 2 felnőtt és 2 gyermek részére
5.500 Ft
6.100 Ft

Frissítő masszázs, rituálék

Masszázsszolgáltatásaink hozzájárulhatnak a jó közérzethez. A pihenés elmélyülését kényeztető rituálékkal kombinált hidromasszázzsal élvezheti. (Relaxáló tengeri kristálysó fürdő, aromaterápiás fürdő, természetes füvekből készült aromaolajos fürdő hidromasszázzsal). Tovább>>

Well-Fit kezelések

Well-Fit kezeléseinknél középpontba állítottuk a szépséget és az egészséget: minden igényt kielégítő kínálatunk megoldást jelent a méregtelenítésre, regenerálódásra, felfrissülésre is! Tovább>>

Wellness centrumunk használata - fontos információk:

  • A wellness részleg területén kötelező a papucs és fürdőruha használata
  • A medence mérete 12x4 méter, mélysége 1,35 méter, hőmérséklete 27 °C
  • A pezsgőfürdő hőmérséklete 37°C, maximum kapacitása 12 fő

Wellness centrumunk nyitva tartása május 21-től:

  • Hétfő és Kedd:            17:00-21:00
  • Szerda és Csütörtök:  15:00-21:00
  • Péntek:                        10:00-21:00
  • Szombat:                     10:00-22:00
  • Vasárnap:                    08:00-20:00
  • Igény szerint más időpontban is nyitva tartunk! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Wellness ajándékba

Wellness centrumunk kényeztető és szépítő kezelései akár ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók! Lepje meg szeretteit kényeztető pillanatokkal Kecskeméten!

Info:
Wellness recepció: +36 76 503 738
Szálloda recepció: +36 76 503 730