Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Családos utazó
  2018. 04. 02. 10:59
  Húsvét alkalmából eltöltöttünk ismerőseinkkel pár napot a szállodában! Nagyon meg voltunk elégedve minden szolgáltatással, a szobával, a bőséges reggelivel, a bőséges, ízletes, a húsvéti alkalomnak megfelelő vacsora kínálattal.

  Kicsit furcsának tartottuk a vacsorára érkezésünkkor az öltönyös felszolgáló úr viselkedését: Kedvesség nélkül, monoton kijelentéssel elkérte a szoba számunkat és közölte, hogy ott az étterem üljünk le valahová!

  Jól esett volna egy ilyen korrekt szállodában esetleg udvariasan egy megfelelő asztalhoz kísér bennünket és hellyel kínál, de ettől független jövünk még, mert nagyon jól éreztük magunkat!

  Köszönettel a szálloda dolgozónak, vezetésének a kellemes napokért!
 • K. Erzsébet
  2018. 03. 01. 00:00
  Kiváló szolgáltatásaik vannak és a reggeli is nagyon bőséges, finom volt.
 • Egyéni utazó
  2018. 02. 23. 00:00
  Köszönöm, hogy itt lehettem! Mindennel meg voltam elégedve. Tisztaság, udvariasság, ételek. Hamarosan vissza szeretnék jönni!
 • Gy. Tamás
  2017. 12. 16. 21:12
  Nagyon jól éreztük magunkat! Minden szuper volt. A kiszolgálás, az étel minősége és mennyisége. A személyzet kedves, segítőkész. A wellnesst is kipróbáltuk, kellemes.
 • Gábor
  2017. 10. 23. 00:00 (Pécs)
  Kedvesek a recepciósok, tiszta, elegáns a szálloda, gyönyörű a panoráma a virágos erkélyről, csend és nyugalom volt körülöttünk, ízlése a szoba berendezése, kényelmesek a fekhelyek, egyszerű, de szép a fürdőszoba, kedves a személyzet,finom volt a reggeli, udvarias a kiszolgálás, jó, hogy van parkolási lehetőség az udvarban,jól éreztük magunkat, jövünk újra.
 • Erika
  2017. 09. 29. 00:00
  Teljesen meg voltunk elégedve a szálloda szolgáltatásaival. Akadt egy apró félreértés és ezt is kimagasló színvonalon oldották meg. Bátran merem ajánlani másoknak is. A szálloda elhelyezkedése kimondottan jó. Biztos vagyok abban hogy ide vissza fogunk még jönni talán még idén!
 • Z. Péter
  2017. 08. 14. 00:00
  Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Az étteremben bőségesen volt étel és nagyon finomak voltak. (Még a gyerekeknek is ízlett, pedig ők válogatósak.)A szállodai szoba elég tágas és kényelmes. Remek kilátás. A wellness részleg is megfelelő volt. Csak ajánlani tudom.
 • Jenei család
  2017. 04. 26. 00:00
  Húsvét az aranyhomokban. Két napot töltöttünk a Hotel Aranyhomokban. Kikapcsolódni, feltöltődni érkeztünk a városba, ehhez kerestünk szállodát. A hotel remek helyen van. Pont a város központjában. Ugyan a hotel a szocialista városépítészet "remeke", de belülről teljesen rendben van. Kényelmes szobákkal, wellness szolgáltatással és remek konyhával. Mind a hotel, mind a személyzet figyelmes és kedves volt. Arra is figyeltek, hogy a kisgyermekkel érkezők is jól érezzék magukat. Az igénybe vett csomag keretében részesei lehettünk a planetáriumban egy lenyűgöző előadásnak, és a pihenés végén pedig az élményfürdőben lubickolt a család. Mindezt tényleg megfizethető áron. Köszönjük az élményeket! A Jenei család
 • Zsóka
  2017. 03. 06. 13:48
  A szoba felszereltsége jó és a kilátás is gyönyörű. A kiszolgáló személyzet figyelmes, kedves és segítőkész volt végig itt létünk alatt.
 • Z. Emese
  2017. 02. 06. 11:59
  Mindennel meg vagyunk elégedve, köszönjük szépen ezt a hétvégét.