Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Baloghné Fodor Éva
  2022. 05. 29. 11:44
  36 fős tánc-csoporttal töltöttünk a hotelben 3 napot, félpanziós ellátással.

  Mind a szobafoglalásokban, ill. a megérkezésig történt változások kezelésében, a vacsorát illetően az egyéni igények figyelembe vételében, mind ott tartózkodásunk során a szállás, étkezések, táncpróbák lebonyolításában maximális segítőkészséget, udvariasságot tapasztaltunk az ott dolgozók részéről.

  Tiszta, tágas szobákat, bőséges, finom, változatos ételeket kaptunk - köszönet érte!

  Még hivatásos idegenvezetőt is ajánlott a szálloda, akivel szintén nagyon elégedett volt az egész csoport - így a későbbi egyéni séták is célirányosak lehettek, mindenki ki tudta választani az idegenvezetői ajánlásból, mit szeretne részletesebben megnézni.  Egy gyönyörű, tiszta városban egy igazán minden igényt kielégítő hotel - ajánlani fogjuk minden ismerősnek, és a többi tánc-csoportnak is!
 • Gajdosné Anikó
  2020. 08. 30. 14:14
  Az augusztus 20. hosszú hétvégéjét töltöttük itt férjemmel. A szálloda fekvése impozáns látványt nyújt a főtérre! A szoba berendezése modern, letisztult és tisztaság mindenütt! Az ágyak kényelmesek,a nyugodt alvást a légkondicionálás nagyban megkönnyítette! Az ételek ízletesek, finomak és bőséges volt a svédasztal kínálata! A személyzet udvarias, előzékeny, barátias,összességében profizmus jellemzi őket! Mindennel nagyon elégedettek voltunk! Köszönjük!
 • Idősebb pár
  2019. 07. 15. 15:35
  A szálloda nagyon szép, kényelmes, tiszta! A személyzet nagyon kedves, igyekeznek mindenben segíteni! Az ételek finomak és bőségesek!
 • N. Réka
  2019. 06. 30. 00:00
  Nagyon szeretem ezt a helyet, mind a szálloda személyzetével meg vagyok elégedve, mind az elhelyezkedésével. Kecskemét a szívem egyik városa, pedig kötődésem nincs hozzá, azon kívül, hogy mindig nagyon jól és otthonosan érzem itt magam!
 • Csoportos utazók
  2019. 06. 27. 00:00
  A reggeli finom volt és nagyon jól éreztem magam itt tartózkodásom alatt. A teraszról a kilátás gyönyörű, az ágyak puhák és ilyen melegben remek, hogy van klíma. Maga a szoba tetszik, kivéve a padlószőnyeg, ha mindenképp padlószőnyeget szeretnének, akkor lehetne egyszínű (lehetőleg kicsit világosabb) Sz. Júlia Nekem a padlószőnyeg is tetszik, a személyzet szívélyessége kiváltképp. L. Gabriella
 • Egyéni utazó
  2019. 06. 25. 00:00
  A szoba és a fürdőszoba tökéletesen tiszta.
 • T. Zsófia
  2019. 06. 20. 00:00 (Tour de Hongrie)
  Szeretném még egyszer hálásan megköszönni a profizmusukat, türelmüket és a magas színvonalat, amit nyújtottak! Számomra magasan kiemelkedtek a szállodai mezőnyből és egész biztosan Önökre fogok legjobb szívvel visszagondolni.....
 • Házaspár
  2019. 06. 19. 00:00
  Nagyon kedves volt a személyzet mindenhol. Jól éreztük magunkat!
 • P. László
  2019. 06. 08. 15:15
  Mindennel meg voltunk elégedve! Készséges, segítőkész személyzettel találkoztunk, a szobákban rend és tisztaság volt. Köszönjük, hogy itt lehettünk, jövünk máskor is.
 • Évszázadok öröksége versenyzői
  2019. 06. 07. 00:00
  Kiszolgálás kiváló, segítőkészek a dolgozók. Szobák mesések, ágyaik kényelmesek. Köszönjük a vendéglátást.