Partnereink, referenciáink

„A hotel szolgáltatásaival múlt év folyamán vendégeink nagyon elégedettek voltak. Ezúton is szeretném kifejezni köszönetünket Önnek és minden munkatársának”

Sebe János - Bács – Kiskun Megyei Önkormányzat

„Több éves együttműködésünk során az IBV Hungária Kft.-hez érkező külföldi vendégek az Aranyhomok Hotel szolgáltatásaival mindig elégedettek voltak. Évente 100 vendégéjszakát vagy még ennél is többet töltöttek az Aranyhomok Szállodában üzleti partnereink. Az elkövetkező időszakban is szívesen ajánljuk új partnereinknek az Önök szállodai szolgáltatását.”

Cseh Katalin
Titkárnő / Sekratärin / Secretary

A CabTec Kft. hosszú évek óta működik együtt az Aranyhomok Business-City Wellness Hotellel.

A cégünkhöz Kecskemétre érkező ügyfeleink és külföldi üzleti partnereink részére minden esetben az Aranyhomok szállodában foglalunk szobát.

A Kecskemét főterére néző szobák, a kitűnő étterem és a bőséges reggeli mellett mindig segítőkész személyzet várja vendégeinket.

Emellett örömmel tapasztaljuk, hogy a szálloda vezetése különböző újításokkal folyamatosan fáradozik azon, hogy vendégeinek a lehető legjobb szolgáltatást tudja nyújtani - ezt ezúton is köszönjük. Az Aranyhomok szállodát szívesen ajánljuk egyrészt vállalatoknak, akik üzletfeleiknek keresnek megfelelő szálláslehetőséget Kecskemét belvárosában, másrészt azoknak, akik a privát céllal városunkba érkezőket szeretnék elhelyezni egy kellemes légkörű hotelben”

Rédeiné Vajda Márta
Ügyvezetői asszisztens
CabTec Kft.

„Régóta megelégedéssel tölti el cégünket az Aranyhomok Szállodával és annak dolgozóival való együttműködés. Kiváló ár - érték arány jellemzi a szolgáltatásokat, vendégeink mindig elégedetten távoznak Önöktől. Céges rendezvényeink helyszínéül is szívesen választjuk a különtermek valamelyikét.”

Kurgyis Andrea
Ügyvezetői asszisztens
Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

„Kedves Igazgató Asszony! Magam és a Kulturális Központ munkatársai nevében szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak azt a sok segítséget, amelyet rendezvényeink lebonyolításához kapunk.

A szálloda gyönyörű és kényelmes, meglátszik, hogy minden évben újítgatják, szépítgetik. A vendégeink, a műsorainkon fellépő művészek és a konferenciák résztvevői minden esetben elégedetten távoztak, s igen nagy elismeréssel szóltak a hotelről, a személyzet kedvességéről, valamint a szolgáltatásaik minőségéről.

Köszönjük rugalmasságukat, hogy minden időben, mindent megoldanak, a leglehetetlenebb kéréseket is.

Örülünk, hogy megbíznak programjaink minőségében és ajánlják vendégeiknek, ezáltal segítik közösségszervező munkánkat.

Reméljük, hogy a jövőben is még sokáig tudunk ilyen egyetértésben és ilyen minőségben együtt dolgozni.”

Bak Lajos
ügyvezető igazgató
Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ Nonprofit Kft.

A KPMG Hungária Kft. (1134 Budapest, Váci út 31.) az alábbi referencia levelet állítja ki.

Szolgáltatás tartalma: szállodai és vendéglátó-ipari szolgáltatások nyújtása, igénybevétele

Szolgáltatás időtartama: 2008-tól folyamatosan

A szolgáltatás értékelése: Kollégáink vidéki munkavégzéséhez, valamint csapatépítő rendezvények, illetve tréningek céljából az Aranyhomok Business City Wellness Hotel szállodai szolgáltatásait 2008. óta maradéktalanul elégedetten vesszük igénybe.

Ritok Éva
KPMG Hungária Kft.
Budapest, 2015. január 14.


szechenyi-otpszechenyi-mkbhungary_card

szallodaszovetsegrendezvenyhelyszinekhotellatobiolakecskemeti-furdogyermek-kartyaeyrakecskemeti-kulturalis-konferenciaCabtec grooupBacs-kiskun-megyekkjibvhungariaphoenix-mexanokmpgkirby

erzsebet-utalvanyticket-restaurantpuebla-ticket