Esküvőszervezés: bearanyozzuk élete nagy napját


eskuvo05Kecskemét történelmi belvárosa különlegesen exkluzív helyszíne lehet esküvőjének, amelyhez szállodánk romantikus pillanatokkal adja azt az egyediséget és varázst, amely valóban feledhetetlenné teszi a nagy napot!

Diszkrét mini esküvőtől 250 főig

Ez a nap más mint a többi: az esküvő és az azt követő lakodalom egy komoly döntés utáni esemény, mellyel egy életre szóló kötelék keletkezik két ember között. Ez az a nap, amikor olyan távolinak tűnnek és mégis oly elevenül idéződnek fel az első pillantás, randevú, érintés, csók emlékei.

A meghívott vendégekkel, családtagokkal, barátokkal és kollégákkal együtt újra lehet élni az esküvőt megelőző történések, egy kibontakozó, majd komolyra forduló és ezen a napon házassággal megkoronázott párkapcsolat pillanatait.

Szakértő személyzetünk a garancia...

eskuvo04Kedves Ifjú Pár!

Köszönjük, hogy a kecskeméti Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt tisztelték meg érdeklődésükkel, amely már annyi fiatal pár esküvőjét biztosította. Szakértő személyzetünk a garancia arra, hogy esküvőjük egy életre szóló élmény legyen, hogy levegyük a terhet, amely az ezt megelőző, szervezésben gazdag heteket, hónapokat átjárja.

Legyen ez a nap valóban más, mint a többi

Az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelben ezt a napot és a hozzá kapcsolódó ceremóniát tesszük teljessé, igazi élménnyé az Önök kívánságait követve, biztosítva Önöknek a szállást és a tökéletes lebonyolítást.

Jó tervezgetést és sok boldogságot kívánunk!