Esküvőszervezés: bearanyozzuk élete nagy napját


eskuvo05Kecskemét történelmi belvárosa különlegesen exkluzív helyszíne lehet esküvőjének, amelyhez szállodánk romantikus pillanatokkal adja azt az egyediséget és varázst, amely valóban feledhetetlenné teszi a nagy napot!

Diszkrét mini esküvőtől 250 főig

Ez a nap más mint a többi: az esküvő és az azt követő lakodalom egy komoly döntés utáni esemény, mellyel egy életre szóló kötelék keletkezik két ember között. Ez az a nap, amikor olyan távolinak tűnnek és mégis oly elevenül idéződnek fel az első pillantás, randevú, érintés, csók emlékei.

A meghívott vendégekkel, családtagokkal, barátokkal és kollégákkal együtt újra lehet élni az esküvőt megelőző történések, egy kibontakozó, majd komolyra forduló és ezen a napon házassággal megkoronázott párkapcsolat pillanatait.

Szakértő személyzetünk a garancia...

eskuvo04Kedves Ifjú Pár!

Köszönjük, hogy a kecskeméti Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt tisztelték meg érdeklődésükkel, amely már annyi fiatal pár esküvőjét biztosította. Szakértő személyzetünk a garancia arra, hogy esküvőjük egy életre szóló élmény legyen, hogy levegyük a terhet, amely az ezt megelőző, szervezésben gazdag heteket, hónapokat átjárja.

Legyen ez a nap valóban más, mint a többi

Az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelben ezt a napot és a hozzá kapcsolódó ceremóniát tesszük teljessé, igazi élménnyé az Önök kívánságait követve, biztosítva Önöknek a szállást és a tökéletes lebonyolítást.

Jó tervezgetést és sok boldogságot kívánunk!

Kedves Vendégeink! A jelenleg hatályos kormányrendelet értelmében, az üzleti, gazdasági és oktatási céllal érkező vendégek mellett fogadhatunk szabadidős céllal érkező vendégeket, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Kérjük, ezt minden esetben hozzák magukkal és érkezéskor mutassák be. Köszönjük! Wellness részlegünk jelenleg még ZÁRVA tart.